Електронні гроші: можливості, тенденції та перспективи розвитку в Україні - Лариса Барабан (Фінансовий простір, 2014)
Метою  проведеного  дослідження є  аналіз  сучасного  стану  систем  електронних грошей в Україні, систематизація міжнародного досвіду  правового  регулювання  електронних грошей  та  визначення  подальших  перспектив запровадження їх у державі як нового платіжного засобу для здійснення масових платежів.