Напрями підвищення ефективності функціонування банківської системи україни в умовах глобалізації - Максим Марич (Фінансовий простір, 2014)
У статті висвітлено проблеми та перспективи ефективного функціонування банківської системи України в умовах фінансової глобалізації. Розглянуто питання впливу кризових явищ на ефективність банківської системи. Визначено основні фактори, що впливають на ефективність банківської діяльності. Охарактеризовано основні напрямки забезпечення ефективності банківської діяльності в умовах наростання процесів інтеграції, інтернаціоналізації та глобалізації господарського життя.