Ways Of Improvement Of Banking Government Regulation In Ukraine - Svitlana Fimiar; Liudmyla Rahuzina (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються  основні  моменти державного регулювання банківської діяльності в Україні, визначені напрямки удосконалення регулювання банківської діяльності.