Шляхи максимізації економічного потенціалу будівельних підприємств України - Ганна Макарова (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  обґрунтовано  застосування  моделі  збалансованого  економічного потенціалу  будівельного  підприємства,  яка уможливлює  максимізацію  його  величини  за умови  досягнення  співвідношення  величин  збалансованих  субпотенціалів  пропорційно  ступеню їхнього впливу на економічний потенціал підприємств, виявлено узагальнені особливості впливу субпотенціалів на величину економічного потенціалу, властиві для трьох груп будівельних підприємств  за  розміром  (великі,  середні  та малі).