Фінансування будівельних компаній в умовах кризи - Олена Литвиненко (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто  проблеми фінансування будівельних компаній в умовах кризи. Визначено шляхи щодо антикризових заходів будівельних компаній.