Макропруденційний нагляд та регулювання страхового ринку - Олександр Залєтов (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто основні положення  макропруденційного  нагляду  та  регулювання,  визначені  основні  проблеми  його реалізації  для  регулювання  вітчизняного  страхового  ринку,  розглянуто  процес  реалізації концепції  макропруденційного  нагляду  та  регулювання.