Стратегічне планування інвестиційної діяльності сільськогосподарських підприємств - Алла Адаменко (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено питання стратегічного планування інвестиційної діяльності та запропоновано блок-схему розробки інвестиційної стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств.