Методи фінансування інвестиційних проектів шляхом використання іпотечних продуктів - Світлана Запорожець (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено діючі способи фінансування інвестиційних проектів шляхом використання іпотечних продуктів. Охарактеризовано критерії оптимальності інвестиційних проектів, прийнятних для їх залучення до іпотечного механізму фінансування. Визначено динамічні методи оцінки ефективності інвестиційних проектів, необхідних для врахування при обґрунтуванні доцільності іпотечного фінансування.