Регулювання аутсорсингу комерційних банків: зарубіжний досвід - Світлана Єгоричева (Фінансовий простір, 1970)
Проаналізовано зміст та значення основних міжнародних документів у сфері банківського аутсорсингу, а також визначено необхідність створення системи його регулювання у вітчизняній банківській системі.