ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФІНАНСУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Смолінська, Софія (Фінансовий простір, 2024)
Стаття присвячена проблемам та перспективам фінансування підприємств в умовах воєнного стану. Проаналізовано заходи, вжиті державою для мінімізації негативних наслідків війни та стимулювання відновлення економічної активності. Зосереджено увагу на проблемах кредитування та низької інвестиційної активності підприємств в умовах воєнного стану. Визначено перспективні напрями удосконалення системи фінансування підприємств у воєнний період.