СОЦІАЛЬНЕ ФІНАНСУВАННЯ У БАНКІВСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Тяжкороб, Ірина; Габрильчук, Яна (Фінансовий простір, 2024)
Визначено, що у 2016-2024 рр. соціальна орієнтованість стала основним аспектом у досягненні високих результатів банківської діяльності в Україні. Встановлено, що перспективний розвиток соціального інвестування та фінансування пов’язаний із включенням екологічного та соціального ризиків в оцінку рівня кредитного та операційного ризиків банків.