ОСОБЛИВОСТІ ТА УМОВИ ОПТИМІЗАЦІЇ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ВІЙНИ - НАЗАРКЕВИЧ, Ігор; ДРАГОМИРЕЦЬКА, Анастасія; ІВАНУС, Юрій (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглянуто ключові фактори, які впливають на функціонування українського бізнесу в умовах війни. Здійснено комплексний огляд особливостей та стратегій оптимізації фінансового стану підприємств у воєнних умовах. Запропоновано практичні заходи управління фінансовим станом, що є важливим аспектом забезпечення успішної діяльності підприємств у сучасних реаліях