Соціальна проблема глобалізації – бідність: шляхи її подолання - Харченко, Анатолій (Фінансовий простір)
У статті висвітлено та визначено основні чинники, що спричиняють бідність в Україні та подано групування їх за фактором впливу. Запропоновано можливі шляхи подолання бідності за економічним, соціальним та правовим блоками