Оцінка впливу інструментів та параметрів монетарної політики на фінансову безпеку України - Криниця, Сергій; Бондаренко, Олена; Бондар, Жанна (Фінансовий простір, 2022)
Стаття присвячена дослідженню впливу інструментів та параметрів монетарної політики на фінансову безпеку України. Розроблено економіко-математичну модель прогнозування такого впливу на основі нелінійних поліноміальних трендів.