Методологічні засади оцінки ефективності діяльності державних підприємств - Парасій-Вергуненко, Ірина (Фінансовий простір, 2021)
В статті обґрунтовано необхідність розроблення сучасної системи аналітичних індикаторів оцінювання ефективністю управління об’єктами державної власності. Метою даного дослідження є розроблення методологічних засад аналізу ефективності діяльності державних підприємств через визначення завдань, принципів, основних етапів такої оцінки, удосконалення системи аналітичних показників.