Проблемні аспекти обліку й оподаткування розрахунків з постачальниками та підрядниками - Буркова, Людмила; Георгієва, Марина (Фінансовий простір, 2021)
У статті проведено критичний огляд літературних джерел та нормативно-правової бази відносно підходів до визначення економічної сутності зобов’язань у цілому та кредиторської заборгованості зокрема. Виокремлено проблемні аспекти обліку та оподаткування розрахунків з постачальниками та підрядниками та наведено пропозиції щодо їхнього удосконалення.