Проблемні аспекти організації касових операцій на підприємствах та відповідальність за порушення касової дисципліни - Буркова, Людмила; Журавель, Ольга (Фінансовий простір, 2021)
За різних часів людей завжди приваблювала сутність та історія виникнення грошей. Однак й на сьогодні немає єдності щодо їхнього розуміння. Запропоновані визначення сутності понять «грошові кошти» та «відокремлений підрозділ підприємства». Наведено рекомендації для цілей покращення обліку касових операцій на підприємствах. Освітлено адміністративну відпові-дальність посадових осіб підприємств і підприємців за порушення правил ведення касових операцій.