Економія паливно-енергетичних ресурсів, як частина фінансового результату підприємства, і можливості її відображення в бухгалтерському обліку - Левицька, Алла; Ананська, Марина (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглядається проблематика відображення економії паливно-енергетичних ресурсів в бухгалтерському обліку. Проводиться аналіз сутності і місця економії паливно-енергетичних ресурсів, як частини фінансового результату підприємства. Надано пропозиції щодо обліку економії паливно-енергетичних ресурсів від впровадження енергозберігаючих заходів в системі рахунків управлінського обліку.