Моделі антикризового управління машинобудівним підприємством в умовах довготривалої економічної кризи - Супрун, Валерія (Фінансовий простір, 2015)
Обґрунтовано необхідність створення системи антикризового управління на машинобудівному підприємстві, яка передбачає діагностику банкрутства на його ранніх стадіях з метою усунення його загрози. Досліджено особливості антикризового управління на підприємствах машинобудівної галузі в умовах подолання наслідків кризи. Розглянуто сутність елементів антикризового управління, які на сьогодні є актуальними і використовуються на провідних промислових підприємствах світу.