Жіноче підприємництво в україні:особливості та перспективи - Олійник, Наталія (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена аналізу особливостей підприємницької діяльності жінок в Україні. У дослідженні виявлено характерні риси, види та форми жіночого підприємництва, визначено основні причини підприємницької активності жінок, а також бар’єри та перешкоди. Обгрунтувано причини необхідності сприяння жіночому підприємництву і запропоновано шлях до цього через об’єднання жінок у профспілки або асоціації підприємців.