Фінансові ресурси та дисбаланси їх руху в умовах превалювання фінансового сектору економіки над реальним - Корнєєв, Максим (Фінансовий простір, 2015)
У статті визначено особливості фінансових ресурсів в економіці та їх рух. Розглянуто засади руху фінансових ресурсів в економіці в умовах превалювання її фінансового сектору над реальним. З позиції системного підходу досліджено процес фінансіалізації економіки, що обумовлює виникнення дисбалансів руху фінансових ресурсів. Визначено роль та завдання політики у сфері руху фінансових ресурсів в економіці