Організація ефективної системи комплаєнс-контролю в банку - Хуторна, Мирослава; Гелеверя, Владислав (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено економічний зміст категоріального апарату процесу комплаєнсу; розкрито взаємозв’язок операційного, комплаєнс-ризику та ризику репутації банку; обґрунтовано ефективний механізм реалізації комплаєнс-контролю в банку.