Механізм управління валютним ризиком банку - Ларіонова, Катерина; Романовська, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена розробці механізму управління валютного ризику банку, який дозволить більш ефективно управляти ризиками, знизити загрозу їх виникнення, а при необхідності мінімізувати їх, що допоможе забезпечити стабільність надходжень та підвищити фінансову стійкість банку.