Теоретичні аспекти визначення міжбанківського кредитного ринку та його сучасний стан в Україні - Ларіонова, Катерина; Відлацький, Віталій (Фінансовий простір, 2015)
В статті теоретично обґрунтовано: сутність ринку міжбанківського кредитування та його визначення з позиції системного підходу. Проаналізовано сучасний стан розвитку ринку міжбанківських кредитів в Україні. Обґрунтована необхідність розробки дієвих заходів задля підвищення ефективності функціонування міжбанківського кредитного ринку в Україні.