Методичні підходи до оцінювання ефективності інвестиційних проектів регіональних програм житлового будівництва - Тяжкороб, Ірина (Фінансовий простір, 2017)
Проаналізовано тенденції розвитку методичних підходів до оцінки ефективності інвестиційних проектів у сфері житлового будівництва. Запропоновано метод оцінки ефективності інвестиційних проектів у житловій сфері на підставі зіставлення соціальних проблем, які існують у регіоні, та пріоритетів в інвестиційній діяльності будівельних організацій.