Трансформаційні зміни національної економіки при проходженні точок біфуркації - Руденко, Микола (Фінансовий простір, 2017)
Досліджено трансформаційні зміни національної економіки при проходженні точок біфуркації. Здійснено аналіз поняття «точка біфуркації». Окреслено різні варіанти (сценарії) проходження точки біфуркації у процесі розвитку економічної системи або окремих її підсистем (секторів). Досліджено трансформацію стану розвитку національної економіки або окремих її підсистем при проходженні точок біфуркації. Проаналізовано можливі інституціональні зміни у процесі проходження точки біфуркації та визначено чинники, які впливають на ефективність трансформації національної економіки.