Сучасний стан та перспективи розвитку банківської системи України - Пурій, Галина (Фінансовий простір, 2017)
У статті охарактеризовано сучасний стан банківської системи України. Проведено кількісно-якісний аналіз динаміки основних показників діяльності банків. Визначено основні проблеми розвитку банківської діяльності і на цій основі окреслено систему заходів, спрямованих стабілізацію та вирішення актуальних проблем розвитку банківської системи України.