Інвестування у безперервний освітньо-професійний розвиток населення як передумова підвищення конкурентоспроможності економіки - Маклаков, Сергій; Дудко, Сергій; Сало, Анастасія (Фінансовий простір, 2016)
Статтю присвячено обґрунтуванню необхідності інвестування у безперервний освітньо-професійний розвиток населення України як передумови підвищення конкурентоспроможності економіки. Обґрунтовано сутність освітньо-професійного розвитку, мотивації освітньо-професійногорозвитку. Визначено тенденції освітньо-професійного розвитку населення. Запропоновано напрями вдосконалення мотиваційного механізму освітньо-професійного розвитку, що ґрунтується на корпоративному соціальному інвестуванні.