Формування соціально орієнтованої системи аграрного розвитку: євроінтеграційні пріоритети - Бакуліна, Оксана; Черниш, Ольга (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто особливості державного стимулювання персоналу сільськогосподарських підприємств в країнах-членах ЄС. Висвітлено основні проблеми державного стимулювання персоналу сільськогосподарських підприємств в Україні. Окреслено механізми та пріоритети державного регулювання та стимулювання персоналу сільськогосподарських підприємств до праці у сільській місцевості.