Проблеми обліку основних засобів в сільському господарстві - Касич, Алла; Телешун, Аліна (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто невирішені питання, які стосуються нарахування амортизації, обліку переоцінки та новостворених основних засобів в сільському господарстві. Запропоновані рекомендації та шляхи щодо удосконалення та гармонізації системи бухгалтерського обліку в сільському господарстві.