Система видатків державного бюджету україни: проблеми та необхідність оптимізації - Проць, Наталія; Бокій, Ольга (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто сутність поняття «система видатків». Здійснено аналіз структури та динаміки видатків державного бюджету України за останні роки. Обґрунтовано необхідність підвищення ефективності управління видатками державного бюджету України.