Регіональний підхід до інноваційних процесів в умовах глобалізації - Тувакова, Наталія (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто вплив регіонального підходу на активізацію інноваційних процесів. Проаналізовано світовий досвід регіональної підтримки нововведень, зокрема, створення технопаркових структур та досліджено чинники їх успішного функціонування. Значну увагу приділено оцінці сучасного науково-технологічного потенціалу країни, стану інноваційного ринку та його головним проблемам.