Інвестиційно-інноваційна стратегія підприємства та підходи до її класифікації - Хаустова, Ксенія (Фінансовий простір, 2015)
У статті проведено огляд наукових підходів до визначення та класифікації інвестиційної й інноваційної стратегій, уточнено дефініцію поняття «інвестиційно-інноваційна стратегія», запропоновано авторський підхід до її класифікації.