Управління ризиками та страхування в системі відтворення і сталого розвитку сільськогосподарського підприємства - Литвинов, Анатолій (Фінансовий простір, 2015)
У статті обґрунтовано підходи до управління ризиками, що виникають у процесі ведення діяльності сільськогосподарськими підприємствами. Показано, що сфера управління ризиками містить невикористані резерви підвищення економічної ефективності сільськогосподарських підприємств.