Формування фінансових результатів діяльності сільськогосподарських підприємств Жовтневого району Миколаївської області - Бобровська, Надія; Грицевська, Олена; Сухорукова, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто теоретичні аспекти сутності процесу формування фінансових результатів діяльності. Визначено роль і особливості процесу формування фінансових результатів Жовтневого району Миколаївської області. Розраховано прибуток (збиток) та рентабельність виробництва і продажу сільськогосподарських підприємств Жовтневого району. Обґрунтовано структурнологічну схему отримання прибутку від реалізації сільськогосподарської продукції підприємствами та надано пропозиції щодо напрямів нарощування фінансових результатів діяльності.