Особливості моніторингу в інвестиційних проектах з виробництва біопалива - Балан, Олександр; Котляр, Олена (Фінансовий простір, 2015)
Проведено аналіз та визначено особливості моніторингу виробництва біопалива, що мають місце при реалізації інвестиційних проектів, як основу побудови обліково-аналітичних інструментів з їх урахуванням надалі