Необхідність та перспективи утвердження аудиту ефективності як форми державного фінансового контролю в Україні - Долбнєва, Деніза (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглянуто сутність, мету та завдання аудиту ефективності. Враховуючи зарубіжний досвід та вітчизняні реалії організації державного фінансового контролю,обґрунтовано необхідність запровадження аудиту ефективності як прогресивної форми державного фінансового контролю, а також визначено проблеми та перспективи його утвердження в Україні.