Напрями вдосконалення банківської системи України - Далгич, Каріна (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто та проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку банківської системи України, виокремлено основні проблеми та ризики у діяльності сучасної банківської системи країни, окреслено основні шляхи реструктуризації банківської системи та покращення банківського нагляду з урахуванням міжнародного досвіду.