The Possible Impact Of Fiscal Decentralization On Economic Growth In Ukraine - Grizoglazov, Denis (Фінансовий простір, 2015)
В статті досліджується питання впливу фіскальної децентралізації на економічний розвиток держави. Визначається сутність фіскальної децентралізації. Характеризуються чинники ефективного процесу децентралізації. Запропоновані напрями оптимізації доходів на місцевому рівні.