Е-рекрутмент як альтернатива традиційним інструментам управління персоналом - Мазоренко, Оксана (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена сучасному інструменту управління персоналом, а саме, е-рекрутменту. В результаті проведеного дослідження було поглиблено визначення поняття е-рекрутменту, ідентифіковані переваги і недоліки електронного рекрутменту в порівнянні з традиційними інструментами найму персоналу, а також окреслені основні тенденції його використання вітчизняними організаціями.