Інноваційні стилі та методи управління людськими ресурсами - Буяр, Катерина (Фінансовий простір, 2015)
У даній статті підтверджується вагома роль кадрової політики фірми, яка здійснює управлінський вплив на працівників, а також складається і реалізується працівниками фірми. Тому, у статті підкреслюється важливість поняття людських ресурсів. Аналізуючи складові людського потенціалу втор приходить до висновку, що психологічні характеристики працівників є одним із складових людських ресурсів. Це свідчить про необхідність розробки сучасних психологічних стилів та методів менеджменту.