Інвестиційно-інноваційний проект з оснащення працюючих виробничих підприємств сучасною перетворювальною технікою - Михайлюта, Сергій; Биков, Валентин; Михайлюта, Генадій (Фінансовий простір, 2011)
Проведений короткий загальний аналіз ідеї інвестиційно-інноваційного проекту з оснащення працюючих виробничих підприємств сучасною перетворювальною технікою, зокрема регульованим електроприводом, а також фінансовий прогноз результатів реалізації проекту в Черкаській області.