Етапи організації та критерії оцінювання взаємодії підприємств і банків - Лотоцький, Володимир (Фінансовий простір, 2015)
У статті представлені етапи взаємодії підприємств та банків, узагальнено критерії можливої взаємодії, запропоновано методику рейтингового оцінювання банку при виборі потенційного учасника взаємодії, запропоновано методику оцінювання ефективності взаємодії підприємства та банку.