Особливості проведення економічного аналізу прибутку в умовах реалізації ризик-орієнтованого управління - Якименко, Марія (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглянуто вплив ризик-орієнтованого управління на методику економічного аналізу прибутку, враховуючи структуру інформаційного запиту груп заінтересованих осіб. З метою вирішення поставлених перед ризик-орієнтованим управлінням завдань, запропоновано використання прикладних прийомів стратегічного аналізу та інструментарію адаптивного фінансового механізму забезпечення прибутковості підприємств.