Тенденції розвитку добровільного медичного страхування в Україні - Чкан, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
В статті окреслено основні тенденції розвитку ринку добровільного медичного страхування та проаналізовано основні його показники, виявлено чинники, які впливають розвиток ринку добровільного медичного страхування в Україні.