Сучасний стан та перспективи розвитку платіжних систем в сфері електронної комерції - Черномор, Володимир (Фінансовий простір, 2015)
В статті проаналізовано сучасний стан платіжних систем, їх значення для розвитку електронної комерції, перешкоди на шляху подальшого розвитку платіжних систем в сфері електронної комерції. Крім того, розкритті основні шляхи створення умов для рівноправної конкуренції на ринку платіжних систем, як методу стимулювання використання електронних платіжних інструментів в сфері електронної комерції.