Діагностика кризи ліквідності банків на основі оцінювання компонентного складу їх ліквідності - Ребрик, Юлія (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено передумови впровадження методичних підходів до діагностики кризи ліквідності банків. Уточнено сутність кризи ліквідності банків та запропоновано класифікацію її видів. Запропоновано методичний підхід до діагностики кризи ліквідності у контексті видової структури.