Розвиток малого бізнесу: вітчизняний і зарубіжний досвід - Марченко, Ольга; Моткалюк, Руслан (Фінансовий простір, 2015)
В статті визначено місце малого бізнесу в ринковій економіці, розглянуто основні проблеми з якими стикається мале підприємство під час здійснення господарської діяльності, розкрито особливості існування малого бізнесу в зарубіжних країнах, запропоновано шляхи розвитку малого бізнесу в Україні.