Формування системи міського річкового транспорту як чинника розвитку транспортної інфраструктури міста Києва - Лерніченко, Катерина (Фінансовий простір, 2015)
У цій статті обґрунтовано формування системи міського річкового транспорту міста Києва та доцільність залучення такого виду перевезень у транспортну інфраструктуру міста; виділено суб’єкти, залучені до реалізації програми впровадження нового виду пасажирського водного транспорту, й їх функціональні обов’язки; визначено чинники, що впливають на механізм впровадження міського річкового транспорту.