Програмно-цільовий метод як цільовий інструмент розвитку матеріально-технічної бази соціальної сфери України - Кінаш, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто програмно-цільовий метод як основний інструмент розвитку соціальної сфери на перспективу. Досліджено основні державні соціальні програми, визначено проблеми їх реалізації.